11-vuotiaiden ero – isosisko julkaisi nasevat tekstiviestit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Teksasista kotoisin oleva 17-vuotias Madi Nickens julkaisi Twitter-tilillään hauskat kuvat, joissa tyttö jättää pojan tekstiviestein. Kuvat eivät ole kuitenkaan Nickensin omasta puhelimesta vaan hänen 11-vuotiaan siskonsa, jolla näyttäisi olevan pienestä iästään huolimatta sana hallussaan.

11-vuotias tyttö kuuli, että hänen poikaystävänsä Joey oli ollut puistossa Natalie-nimisen tytön kanssa. Tämä ei sopinut hänelle lainkaan, minkä vuoksi tyttö lähetti Joeylle nasevan viestin, jossa kysyi miksi poika petti häntä viettämällä toisen tytön kanssa aikaa. Joey oli pahoillaan, mutta se ei riittänyt alkuunkaan.

Joey yritti vielä pelastaa tilanteen muistuttamalla tyttöystäväänsä, että hän osti Joeylle Starbucks-kahvilassa juomat, joten hänen on rakastettava poikaa edelleen. Tyttö vastaa kuitenkint takaisin Joeylle vitsaillen, että hän tilasi juuri hissin itselleen, koska poika ei ole hänen tasollaan.