Hollywoodin unelmapari eroaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jennifer Garner ja Ben Affleck lukeutuivat pitkään Hollywoodin tunnetuimpiin näyttelijäpariskuntiin. Jo vuosikausien ajan yhdessä olleiden tähtien uutisoitiin kuitenkin taannoin olevan eron partaalla, ja toukokuussa he muuttivat erilleen.

Nyt Garnerin ja Affleckin uutisoidaan eronneen virallisesti. People-lehden mukaan pariskunta on hakenut avioeroa kymmenen vuoden avioliiton jälkeen. Tähdet vahvistivat eron yhteisessä tiedotteessaan.

– Pitkäaikaisen pohdinnan jälkeen olemme tehneet vaikean päätöksen erota. Jatkamme eteenpäin täynnä rakkautta ja ystävyyttä toisiamme kohtaan, ja tulemme huolehtimaan lapsistamme yhdessä, People-lehden julkaisemassa tiedotteessa kerrotaan.

Ben Affleckilla ja Jennifer Lawrencella on kolme yhteistä lasta, yhdeksänvuotias Violet, kuusivuotias Seraphina ja kolmevuotias Samuel. Pariskunta tapasi vuonna 2003 Daredevil-elokuvan kuvauksissa.