Kliseisimmät kesäkuvat – sorrutko sinäkin näihin?

Digi Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kesän tullessa kylmän ja märän talven jälkeen ihmiset nousevat ulos koloistaan ja nauttivat ulkoilmasta. Moni sortuu ottamaan kliseisiä kesäkuvia täydellisistä ja aurinkoisista hellepäivistään, jotka on viettänyt idyllisissä maisemissa lomastaan nauttien.

Metro-lehti listasi yleisimmät kuvat, joita ihmiset ottavat kesäisin. Moni haluaa ikuistaa lämpimät ja nautinnollisimmat hetkensä ja jakaa ne muidenkin kanssa. Kuvat saavat osakseen varmasti paljon ihastelua, mutta nostavat myös monien kesälomattomien raatajien ärsytyskäyrät huippuunsa.

Auringonottokuvia ilmestyy kesäisin sosiaalisiin medioihin paljon. Kuvissa on usein varpaat joko meressä tai rantahiekassa, hiekkaan kirjoitettu sydän tai nimi, selkeästi ylikäsitelty kuva auringonlaskusta, rusketusraidat ja hiekasta tehdyt teokset.

Kesäisin julkaistaan myös paljon kuvia lemmikeistä, joita viedään ihaniin paikkoihin kävelylle ja uimaan. Terveellisestä ja värejäpursuavasta ruokavaliosta julkaistaan myös kuvia todistellakseen, että on aloittanut juuri kesädieetin välttääkseen kaikki lihottavat makkarat ja jäätelöt.

#drink #bear #heineken #sunset

Kuva, jonka @guigzili julkaisi

Love this beach weather! #beach #sunny #sandcastle

Kuva, jonka Sam How (@samhow73) julkaisi

Hey, just chillin' #dog #sun #grass #chillin #summer #westie

Kuva, jonka Lisa Rossiter (@callmelisa87) julkaisi