Mercedes-Benz suunnittelee lentokonetta

Lux Matkailu · Stara.fi

Maailman arvostetuimpiin lukeutuva autovalmistaja Mercedes-Benz on tehnyt melko harvakseltaan irtiottoja autovalmistuksesta, mutta tulevaisuudessa eräs näkyvimmistä on mahdollisesti oma luksuslentokone. Mersu on nyt nimittäin ryhtynyt kehittämään jotain aivan uutta yhdessä Lufthansa-lentoyhtiön kanssa.

Kyseessä on Geneven ilmailumessuilla juuri esitelty konsepti luksusluokan yksityiskoneesta, joka hakisi vertaistaan kaikkien nykyisten valmistajien valikoimista. Mercedes-Benz ja Lufthansa Technik ovat kehittäneet yksityiskoneisiin tarkoitettua sisustusta, jonka toteutuminen tekisi yrityksistä jopa alansa ykkösen.

Daimler AG
Daimler AG

Konseptissa lentokonemaisuus on häivytetty tehokkaasti, ja tulos muistuttaa lähinnä purjeveneen sisustusta. Suunnitelmassa on luonnollisesti mukana myös tämän päivän – ja tulevaisuuden – huipputekniikkaa viihde-elektroniikassa ja lennon seurannassa. Mercedes-Benz Magic Sky -näyttöteknologia on vahva elementti kokonaisuudessa, sillä sen avulla seinien mustat paneelit voidaan muuttaa läpinäkyviksi.

Aivan heti luksusluokan matkustajat eivät pääse nauttimaan tämänkaltaisesta sisustuksesta, mutta konsepti luotaa kuitenkin nopeasti kehittyvän alan tulevaisuuden trendejä. Lentokoneesta kertoi aiemmin Markkinointi & Mainonta.

Daimler AG
Daimler AG
Daimler AG
Daimler AG