Kynnet festarikuntoon! Näin teet näyttävät sateenkaarikynnet

Festarit · Stara.fi

Monet ovat samaa mieltä siitä, että kauniit ja näyttävät kynnet ovat vähintään yhtä tärkeä osa tyyliä kuin asusteet. Ei siis ole yllättävää, miksi kynsien hoitamiseen panostetaan jatkuvasti yhä enemmän.

Australialainen kynsisalonki I Scream Nails on erikoistunut persoonallisten kynsilakkaideoiden keksimiseen. Salonki on ollut niin suosittu, että työntekijät ovat alkaineet säännöllisesti lisätä hauskoja kuvia ja tutoriaaleja nettiin.

Kynsistudion kuvista ja videoista voi lainata ideoita omien kynsien lakkaamiseen. Kesällä räväkät shokkivärit tekevät vaikutuksen ja I Scream Nails -kanavalla onkin julkaistu opetusvideo värikkäiden kynsien tekemistä varten.

Voisi luulla, että monivärisen lopputuloksen aikaansaaminen olisi työlästä ja hidasta, mutta opetusvideo osoittaa, että lakan voi tehdä yllättävän helpolla konstilla, nimittäin pienen sienen avulla. Tyyli sopii niille, ketkä haluavat säväyttää, sillä näitä kynsiä on vaikea olla huomaamatta.

#nailart #melbournenailart #sydneynailart #iscreamnails

Kuva, jonka I Scream Nails (@iscreamnails) julkaisi