Taskuparkki pahasti pieleen – autoilija sai ajokortin arvonnassa?

Autot · Annika Kela

Kadun kulmaan asennettu valvontakamera on tallentanut hämmentävän tilanteen videolle Falkirkissä, Britanniassa. Räikeän keltaisella autolla ajellut kuski ei hallinnut taskuparkkeerausta ja lopulta kuskin keskittyminen herpaantui ikävin seurauksin.

Video osoittaa, että kuski turhautui, kun hän ei saanut autoaan kunnolla parkkiin. Ilmeisesti kaasu ja jarru meni hässäkässä sekaisin ja auto kolhi takana olevaa autoa ja lopulta törmäsi seinään.

Huomiota herättävä tilanne ei jäänyt ohikulkijoilta näkemättä. Vaikka tapauksella oli selvästi silminnäköijöitä, päätyi kuski raukkamaiseen ratkaisuun. Autoilija nimittäin kaasutti pois paikalta jättämättä omia yhteystietojaan kolhittujen autojen omistajille. Onneksi tilanne oli tallentunut valvontakameralle ja poliisi lopulta tavoitti keltaisen auton omistajan.