Kottikärryt räjäytettiin taivaalle – täydellinen laskeutuminen!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet toivovat voivansa vielä joku päivä tehdä videon, joka nousee miljoonien rakastamaksi viraalihitiksi netissä. Monet internetin hienoimmat ja hauskimmat video tallentuvat kameralle kuitenkin sen kummemmin etukäteen suunnittelematta.

Itävaltalainen Youtube-käyttäjä Bra1nphuk päätti syystä tai toisesta räjäyttää kottikärrynsä taivaan tuleen, kuvaten tilanteen samalla videolle. Räjäyttämiseen hän käytti Super Cobra 6 -nimistä ilotulitetta, joka vaikuttaa jonkin verran Suomessa myytäviä uuden vuoden räjähteitä tujummalta pommilta.

Kottikärry lensi räjähdyksen voimasta peräti 15 metrin korkeuteen. Näyttävän ilmalennon lisäksi kärryt tekivät täydellisen laskun, ja putosivat maahan oikein päin. Video jaettiin alun perin jo vuonna 2013, mutta se on levinnyt viime päivinä sosiaalisessa mediassa Reddit-sivuston kautta uudelleen ja noussut vasta nyt nettihitiksi.