Kiusallinen haastattelu: Näyttelijä piereskeli koko ajan!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ant-Man -supersankaria näyttelevä Paul Rudd otti äskettäin osaa haastatteluun, jonka tarkoituksena oli markkinoida Ant-Man-elokuvaa. Haastattelusta ei kuitenkaan ollut tulla mitään, sillä pieruäänet säestivät toimittajan kysymyksiä.

Clevver Movies -toimittaja Erin Robinson ei kyennyt pidättämään nauruaan haastatellessaan Ruddia. Kun mies istahti nahkaiselle tuolille, kuului hänen tuolistaan pierun ääniä. Metro-lehden mukaan komedianäyttelijänä menestynyt Paul otti tilanteesta kaiken ilon irti ja hän alkoi tehdä ääniä tahallaan.

Raikuvien naurujen jälkeen haastattelija kuvausryhmineen ryhdistäytyvät ja päättivät hoitaa haastattelun kunnialla loppuun. Toimittaja sai lopulta haluamansa vastaukset. Hauskalla keinolla Paul Rudd varmisti, että Ant-Man-haastatteluvideo erottuisi muiden haastatteluiden joukosta.