Summer Up Cruisen esiintyjät julkaistu

Festarit · Stara.fi

Urbaanin musiikin bileristeily Summer Up Cruise risteillään jälleen syksyllä tulevana viikonloppuna Lahdessa juhlittavan varsinaisen festivaalin perinteisenä jatkotapahtumana. Nyt tapahtuman järjestäjät ovat paljastaneet risteilyn esiintyjät.

Jo seitsemättä kertaa järjestettävä Summer Up -risteily seilataan tuttuun tapaan Turusta Tukholmaan liikennöivällä Baltic Princessillä marraskuussa, mutta aiemmasta poiketen on risteilylähtöjä tänä syksynä ainoastaan yksi.

Sunnuntaina 15. marraskuuta Turun satamasta irtautuvalla laivalla kesän ja Summer Upin ominaista tunnelmaa jatkavat JVG, Kasmir ja Brädi. Mukana ovat heidän lisäkseen myös esimerkiksi taannoin kadoksissakin ollut Nikke Ankara, uuden levyn taannoin julkaissut Aste ja lupaava uusi tulokas Evelina. Risteilyn ikäraja on 18 vuotta.