Suunnitelmissa unelmien patio? Näin piilotat jääkaapin tyylikkäästi

Koti & Asuminen · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin miehen ovelasta maanalaisesta kätköstä, jonne hän oli piilottanut kymmeniä olutpulloja. Mies sai pullot hienon mekanismin avulla kolosta ilman kaivamista tai voiman käyttämistä. Nyt eräs mies on piilottanut kokonaisen jääkaapin.

Hollannin Raaltessa kuvatulla YouTube-videolla nähdään, miten kuvaaja saapuu hienolle patiolle. Hän ottaa kaukosäätimen käteensä ja saa napin painalluksella katon avautumaan yhden laatan kohdalta. Katosta paljastuu jääkaappi, joka laskeutuu tasaisesti katon sisältä patiolle.

Jääkaapin voi rakentaa piiloon vaikkapa omalta perheeltään, jos haluaa säästellä omia herkkujaan tai rakentaa kylmän juomasäilytyksen vieraiden katseilta piiloon. Katon sisään piilotettu jääkaappi on voinut toki olla myös naisen idea, sillä jääkaappi ei sopisi kauniin ja harkitun sisustuksen sekaan laisinkaan.