Kolmevuotias paljasti vauvauutisen sukulaisille: ”Tulee äidin vaginasta”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon hauskoja ja herkistäviä videoita erilaisista tavoista, joilla pariskunnat kertovat läheisilleen ja ystävilleen vauvauutisistaan. Eräs isä päätti kokeilla, pystyisikö hän käyttämään kolmevuotiasta tytärtään apuna uusien vauvauutisten kertomisessa heidän lähipiirilleen.

Isä kysyy YouTube-videollaan Adela-nimiseltä tyttäreltään, että tietääkö hän mitä tulee tapahtumaan lokakuussa. Tyttö vastaa nopeasti ja määrätietoisesti: ”Vauva tulee äidin vaginasta”, ja jatkaa reippaasti aamupuuronsa syömistä.

Tyttö toimitti faktat pöytään kuin apteekin hyllyltä ja isä sai videolle juuri sen, minkä halusikin. Pienen Adele-tytön vastaus on kaikessa yksinkertaisuudessaan niin loistava ja informatiivinen, että vanhemmat päättivät käyttää ytimekästä videota vauvauutisten paljastamisessa heidän ystävilleen ja perheelleen.