40 000 ihmistä jonossa nettisivulle – pääsy yksi kerrallaan minuutiksi

Digi · Annika Kela

Ihmiset haluavat ainutlaatuisia ja spesiaaleja kokemuksia. Monia kiehtoo asiat, joita on vaikeaa saada tai jotka ovat harvinaisia. Erilaiset VIP-kohtelut moniin tapahtumiin eivät toimi enää kutsuvierasmenetelmällä, vaan erikoiskohtelu on kaikkien ostettavissa.

Most Exclusice Website -niminen verkkosivu on ottanut ihmisten mielenkiinnon herättämisestä ja erityisten elämysten haluamisesta hyödyn irti ja saanut ihmiset koukuttumaan täysin.

Mostexclusivewebsite.com-sivusto toimii niin, että se päästä sivuilleen vain yhden vierailijan. Vierailijan päästessä sivuille kello alkaa käymään ja sallii vierailijan selata sivuja yhden minuutin ajan.

Ihmiset ovat alkaneet jonottamaan sisäänpääsyä verkkosivuille nähdäkseen, mitä siellä on. Staran kurkatessa jonotustilannetta seuraavalla jonotuslipun ottajalla olisi 40.638 ihmistä edessään, mikä vastaa siis 40.638 minuutin jonotusaikaa. Kommenteista perustellen ihmiset ovat jonottaneet sivustolle kärsivällisesti jopa kymmeniä tunteja.