Nainen kuvasi itseään joogaamassa – kissa ryhtyi päätähdeksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jooga on saavuttanut viime vuosien aikana suuren suosion, ja verkossa nähdäänkin jo toinen toistaan upeampia joogavideoita. Videoissa lajia pitkään harrastaneet esittelevät erilaisia haastavia asentoja, joissa ollaan esimerkiksi käsillä- tai päälläseisonnassa.

UNILAD on julkaissut Facebook-sivuillaan hauskan videon, jossa nainen on laittanut kameran lattialle kuvaamaan sitä, kun hän nousee päälläseisontaan ja tekee erilaisia taivutuksia. Kamera ei ehdi tallentamaan kuin pari sekuntia ennen kuin omistajan kissa saapuu paikalle. Kissa menee suoraan kameran eteen peittäen naisen kuvasta. Kissa haukottelee ja maiskuttelee, kunnes lopulta nukahtaa.

Lemmikit eivät näytä olevan omistajiensa kanssa yhtä innoissaan lajista. Kissat ja koirat tulevat vaikeuttamaan jatkuvasti kotona harjoittelevia ja kiehnäävät lähellä. Tämä kissa on kuitenkin poikkeus, koska sitä ei kiinnosta edes omistajansa häiritseminen. Kissan tavoitteena on täydellinen joogavideon sabotointi.

This cat doesn't give a shit…

Posted by UNILAD on Thursday, July 2, 2015

Katso video tästä.