Salazar Pakyo ja Visioc suoraan listaykköseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaasalaisen DJ-tuottaja Salazar Pakyon ja tamperelaisen Visiocin yhdessä julkaisema Summer of our lives -single on noussut suoraan iTunesin listaykköseksi. Kesäisen tanssibiisin lauluosuuksista vastaa Sturm und Drang -yhtyeestä tuttu Andre Linman.

Torstaina julkaistu Salazar Pakyo & Visioc ft. Andre Linman – Summer of our lives nousi alle vuorokaudessa suoraan iTunesin kärkeen ja on edelleen ykkössijalla. Kappale ohitti suosiossa esimerkiksi Demi Lovaton, Pharrell Williamsin ja Anna Abreun.

Vuosi sitten julkaistu Salazar Pakyon Ground X -esikoissingle teki tuolloin saman tempun ja nousi silloin heti Suomen iTunesin listaykköseksi.

iTunes
iTunes

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat