Mariah Carey kompuroi portaissa – miljardööri-poikaystävä ei auttanut!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Laulajatar Mariah Carey on viettänyt kesän lomapäiviään välimerellä miljardööri-poikaystävänsä James Packerin kanssa. Varakkaan bisnesmiehen jahti saapui hiljattain Formenteran saarelle ja pari päätti rantautua kierrelläkseen saarella.

Splash
Splash

Daily Mail -lehden mukaan sataman tuntumassa olleet paparazzit kuvasivat parin liikkeitä ja onnistuivat ikuistamaan nolon kömmähdyksen otoksiinsa. Venettä kohti kävellyt Mariah kompuroi rappusissa ja hän oli kaatua maahan.

Kuvat osoittavat, että James odotti Careytä veneessä leveästi loikoillen, eikä tehnyt elettäkään auttaakseen. Packerin jahdin henkilökunta riensi salaman nopeasti auttamaan laulajatarta ja yksi turvamiehistä tarttui naisesta kiinni.

Koko hässäkän ajan James istui leveästi veneessä suhtautuen välinpitämättömästi tilanteeseen. Ehkäpä miljardöörin ei tarvitse itse olla pelastava ritari, sillä hänellä on palkattuja työntekijöitä sitä varten. Onneksi Mariah selvisi veneeseen vahingoittumattomana.

Splash
Splash