Olet upea näky rannalla, Eva Longoria!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijänä tunnettu Eva Longoria muisti taannoin fanejaan hassulla kuvalla, jossa hän poseerasi kannustavasti cheerleadereille tyypillisessä asennossa. Sittemmin hän on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta, kunnes suuntasi lomailemaan Espanjaan.

Eilen Eva kuvattiin nauttimassa Välimeren aalloista Marbellassa, Espanjassa. Longoria oli saapunut kaupunkiin vierailemaan siellä järjestettävässä Global Gift Gala -gaalassa. Samalla hän ehti kuitenkin pistäytyä rannalla pulahtamassa bikineissä mereen.

Näyttelemisen sijaan Longoria on alkanut panostaa yhä enemmän hyväntekeväisyystyöhön. Tähtönen nähtiin viimeksi viikko sitten Girls Inc. hyväntekeväisyysorganisaation tapahtumassa Los Angelesissa. Mediatilaisuudet ja kuvakset ovat pitäneet tähden kiireisenä. Daily Mail -lehden mukaan Longoria tapailee televisiomogulina tunnettua Jose Antonio Bastonia.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash