Rattijuopon takia isänsä menettänyt kuskaa nyt juopuneita kotiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eräs nainen seisoi iltamyöhäällä baarin edustalla napaten juopuneita miehiä kyytiinsä, mutta syy on aivan toisenlainen kuin moni luulisi. Angela-nimisen naisen isä menehtyi kaksi vuotta sitten rattijuopon aiheuttamassa kolarissa, jonka vuosipäivänä Angela halusi kunnioittaa isänsä muistoa.

Drunk strangers

Isänsä muistoa kunnioittaakseen Angela seisoi baarin edessä illalla ja tarjosi kyytejä humalaisille juhlijoille. Hän seisoi kadulla pitäen käsissään kylttiä, jossa kertoi menettäneensä isänsä rattijuopon vuoksi, minkä tähden haluaa kaikkien pääsevän kotiin kuoleman vuosipäivänä turvallisesti.

Angela antoi ystävänsä kanssa kyytejä juopuneille juhlijoille ja pyysi heitä vielä allekirjoittamaan kortin, jossa he lupaavat allekirjoituksensa kera olla ajamatta autoa silloin kun ovat nauttineet alkoholia. Angelan ystävä ja autokuski julkaisi kuvat illan kulusta Imgur-kuvakansiossaan, jota käyttää nimimerkillä bcisaidiwould.