Uhoaminen urheilussa ei aina kannata – tässä parhaat palat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joukkueurheilulajeissa ja lajeissa, joissa otellaan yksi yhtä vastaan moni saa adrenaliinitasonsa nousemaan pienen uhoamisen jälkeen, mikä saattaa johtaa parempaan suoritukseen. Aina toisen osapuolen pelottelu ei kuitenkaan mene aivan suunnitellusti.

YouTube-videolla nähdään hulvaton kooste erilaisista urheilutapahtumista, joissa toisen osapuolen provosoiminen ja pelotteleminen on mennyt pahasti pieleen. Jos toiselle uhoaa, pitäisi tositilanteen tullen pystyä myös lunastamaan pelottelu. Epäonnistuminen ja häviäminen ison pullistelun jälkeen saa pelottelijan näyttämään koomiselta.

Videolla näkyy myös hauska tilanne, jossa jääkiekkopeliä katsomassa ollut mies nimitteli jäällä pelaajaa, joka oltiin juuri taklattu todella rajusti. Karma iski fania ansaitusti täysin yllättäin takaisin, kun hän sai jäältä katsomoon lentäneen kiekon päähänsä ja näytti siltä, että myös häneen sattui.