42-vuotias Heidi Klum edelleen tyrmäävä – poseeraa alusvaatemainoksessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Saksalaisella Heidi Klumilla on takanaan pitkä ura muodin parissa, ja hän lukeutuukin maailman tunnetuimpiin huippumalleihin. Tähti on ollut viime aikoina otsikoissa pokattuaan 12 vuotta itseään nuoremman taidekauppiaan, Vito Schabelin.

Heidi Klum Intimates
Heidi Klum Intimates

Nyt Heidi Klum nähdään tuoreessa mainoskampanjassa, jossa hän poseeraa oman Heidi Klum Intimates -mallistonsa uutusstuotteissa. Catwalkeilla jo vuosikymmenten ajan kävellyt 42-vuotias huippumalli osoittaa olevansa edelleen upea näky alusvaatteita esittelevissä mainoskuvissa.

Heidi Klum nousi taannoin uutisiin, kun hänen juontamansa Huippumalli haussa -sarjan saksalaisversion kauden finaalijakson kuvaukset jouduttiin yllättäen keskeyttämään. Tuntematon soittaja uhkasi räjäyttää pommin kuvauspaikkana toimineella SAP-areenalla. Viranomaiset tutkivat areenan läpikotaisesti, mutta merkkejä pommista ei löydetty.

Heidi Klum Intimates
Heidi Klum Intimates