Kauhistuttava näky liikenteessä – koira matkusti auton konepellillä

Autot · Annika Kela

Lemmikkeinä ja perheenjäseninä pidettyjen eläinten aliarvoinen kohtelu saa usein ihmisten tunteet kuohumaan. Monessa Aasian maassa koiria ei pidetä minkäänlaisessa arvossa. Esimerkkinä koiran huonosta kohtelusta on netissä julkaistu video, jossa koiraa kyyditetään auton konepellillä.

Thaimaan Rachaburissa kuvattu video saa koirien ystävät näkemään punaista. Liikenteen seassa nimittäin pujottelee auto, jonka konepellillä koira tasapainottelee vaarallisesti. Moottoritiellä kiitävä autoilija ei ilmeisesti näe koiransa matkustustavassa mitään outoa.

Auton ohittaneet sivulliset eivät myöskään nähneet tilanteessa mitään vaarallista. Videon kuvannut aasialaismies jopa nauraa näkemälleen näylle. Koiran taitavasta tasapainoilusta voi päätellä, ettei konepellillä matkustaminen ollut sille ensimmäinen kerta. On vain ajan kysymys, koska videolla nähty tilanne päättyy huonosti.