Mies leikkelee itsestään Teräsmiehen – tältä näyttää 23 leikkauksen jälkeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Olemme kertoneet aiemmin Ken-nuken ulkonäköä ihailevista miehistä, jotka ovat käyttäneet kokonaisen omaisuuden ja läpikäyneet kymmeniä leikkauksia näyttääkseen Keniltä. Nyt Filippiineiltä on noussut uutisotsikoihin mies, joka muunsi itsensä Teräsmieheksi.

37-vuotias Herbert Chavez on käynyt 23 kauneusleikkauksessa näyttääkseen idoliltaan Teräsmieheltä. Leikkaukset on tehty 18 vuoden aikana, jolloin miehen ulkonäkö on kokenut todellisen muodonmuutoksen. Chavez on leikkauttanut muun muassa nenänsä, leukansa, vaalentanut ihonsa, käynyt rasvaimussa ja ottanut implantteja eri puolille kehoaan näyttääkseen lihaksikkaammalta.

Mies on käyttänyt tällä hetkellä pakkomielteeseensä 300.000 Filippiinien pesoa, mikä vastaa 6.273 euroa. Chavez yritti Metro-lehden mukaan saada vielä rinta- ja vatsalihaksiinsakin täytettä amerikkalaisilta kauneuskirurgeilta, mutta epäonnistui lääkäreiden kieltäytyessä sen jälkeen, kun he kuulivat miehen ruiskuttaneen itse laittomia täyteaineita lihaksiinsa.