Blockfestin lipunmyynti keskeytetty – kuka megatähti pääesiintyjäksi?

Festarit · Stara.fi

Kaupunkifestivaali Blockfest on kiinnittänyt uuden pääesiintyjän lauantaille 22. elokuuta, ja samalla tapahtuma laajenee Ratinan stadionille. Esiintyjän nimi paljastetaan YleX-kanavalla keskiviikkona aamulla, ja siksi tapahtuman lipunmyynti on nyt väliaikaisesti keskeytetty.

– Uuden pääesiintyjän takia laajennamme festivaalin Ratinan stadionille. Tämän myötä viikonlopun kävijätavoitteemme tuplaantuu viime kesään nähden. Olemme todella innoissamme lauantain uudesta pääesiintyjästämme, Blockfestin vastaava tuottaja sekä perustaja Kalle Kallonen kommentoi.

Kallonen kertoo, että stadionilla halutaan säilyttää festivaalitunnelma sillä, ettei istumakatsomoita tule myyntiin. Sen sijaan stadionin katsomoita käytetään osana tapahtuman visuaalista kokonaisuutta.

Lipunmyynti avautuu uudelleen torstaina 9. heinäkuuta kello 9.00. Kahdeksatta kertaa toteutettava festivaali paisuu ensimmäistä kertaa vanhan Ratinanniemen alueen lisäksi kattamaan myös Ratinan stadionin kenttäkapasiteetin 21. – 22. elokuuta 2015. Blockfesteille aiemmin ostetut liput ovat voimassa sellaisinaan eikä niitä tarvitse vaihtaa uusiin. Festivaalin liput myy Tiketti sekä Lippupalvelu.

Julkistettava yllätysnimi tekee seuraa kolminkertaiselle Grammy-voittaja T.I:lle (USA), jonka festivaali tuo ensimmäistä kertaa Suomeen. Blockfestin perjantai-illan sinetöi puolestaan Wiz Khalifa (USA), joka lukeutuu Billboardia jo kuukausia hallinneen See You Again -hittinsä myötä tämän hetken suosituimpien maailmantähtien joukkoon.