Eva Longoria suihkussa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijänä tunnettu Eva Longoria muisti taannoin fanejaan hassulla kuvalla, jossa hän poseerasi kannustavasti cheerleadereille tyypillisessä asennossa. Sittemmin hän on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta, kunnes suuntasi lomailemaan Espanjaan.

Viikonloppuna Eva kuvattiin Marbellassa, Espanjassa, jossa hän nautti rantaelämästä vielä eilen. Upeavartaloinen kaunotar nimittäin kuvattiin pulahtamassa Välimeren aaltoihin ja pesemässä merivettä vartaloltaan rannan suihkussa.

Näyttelemisen sijaan Longoria on alkanut panostaa yhä enemmän hyväntekeväisyystyöhön. Tähtönen nähtiin viimeksi viikko sitten Girls Inc. hyväntekeväisyysorganisaation tapahtumassa Los Angelesissa. Mediatilaisuudet ja kuvakset ovat pitäneet tähden kiireisenä. Daily Mail -lehden mukaan Longoria tapailee televisiomogulina tunnettua Jose Antonio Bastonia.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash