Odottamaton kuva huumejengin pidätyksestä – kuka ei kuulu joukkoon?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poliisin mittava huumeoperaatio oli tullut päätökseensä Santa Catarinassa, Brasiliassa. Viranomaiset olivat saaneet tarvittavat todisteet kasaan ja tekivät iskun huumejengin tiloihin. Huumausainerikoksista epäillyt antautuivat poliisille.

Pidätystilanteessa epäillyt asetettiin riviin maahan makaamaan, jotta viranomaiset voisivat suorittaa perusteellisen kotietsinnän. Poliisien yllätykseksi riviin ilmestyi jengin jäsen, jota ei varsinaisesti epäilty rikoksesta. Huumejengille, eli omistajilleen uskollinen koira oli mennyt riviin makaamaan perheenjäsentensä viereen.

Koira makasi kiltisti omistajiensa välissä antautuneena virkavallalle. Hellyttävä näky aiheutti poliiseissa hilpeyttä ja he ottivat tilanteesta kuvan. Kuva on lähtenyt leviämään vauhdilla verkossa sen jälkeen, kun se julkaistiin sosiaalisessa mediassa. Daily Mail -lehden mukaan koira toimitettiin löytöeläinkotiin, eikä sitä pidätetty muiden perheenjäsenien tavoin huumausainerikoksesta.