Karusellissa istui odottamaton asiakas – ei varmasti ollut ranneketta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tällä hetkellä huvipuistot ovat auki ja nauttivat sesonkiaikaansa, jolloin ihmiset saapuvat sankoin joukoin puistoon hurvittelemaan erilaisilla laitteilla auringon paistaessa. Eräässä huvipuistossa yllättävän karvainen kaveri nauttii myös huvilaitteen tarjoamista kyydeistä lasten mukana.

YouTube-videolla nähdään karuselli, jossa lapset nauttivat laitteen pyörityksestä istuessaan pienissä autoilta ja kärryiltä näyttävissä vaunuissa. Muutaman lapsen pörrättyä kuvaajan ohi kuvaan ilmestyy myös varsin hurmaava mopsikuski punaisella autollaan ja varmalla ajotyylillään.

Video on kuvattu Udon Thani Provincessa Thaimaassa eikä kukaan näyttäisi ihmettelevän mopsin ottamia karusellikyytejä. Mopsi pyrähtää kameran ohi pidellen tassuillaan ratista kiinni kuin vanha tekijä. Mopsille tyypillinen tuima ja suupielet alaspäin vetävä ilme kruunaa hauskan karusellivideon hyväntuulisen tanssimusiikin soidessa taustalla.