Kissa vartioi pankkiautomaattia – ei antanut nostaa rahaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monissa maissa kissat kuuluvat katukuvaan ja villikissoja vilisee joka puolella. Ihmiset ovat tottuneet elämään kissojen kanssa eivätkä villit kissat lähesty aggressiivisesti ihmisiä, jos niitä ei kiusata tai häiritä.

Eräs kissa oli kuitenkin valinnut nukkumapaikakseen käteisautomaatin, minkä vuoksi lähikontakti ihmisten kanssa oli välttämätön.

YouTube-videolla nähdään, miten villikissa on asettunut mukavasti makoilemaan raha-automaatin päälle. Videon kuvanneet yrittävät nostaa automaatista rahaa, mutta se ei olekaan niin yksinkertaista kuin luulisi. Kissa on eri mieltä automaatin käyttämisestä eikä pelkää näyttää sitä miehille.

Mies yrittää laittaa pankkikorttia automaattiin kerta toisensa jälkeen, mutta epäonnistuu. Kissa huitaisee miehen käden jokaisella kerralla pois ja on raapaisemassa sitä heti käden tullessa liian lähelle. Kissa on oiva rahastonhoitaja ja saa varmasti monen aloittamaan säästötoimenpiteet käteisen jäädessä automaatin sisälle.