Koira ajelehti kajakin kyydissä – pojat pelastivat mereltä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Osbournen perhe oli viettämässä kesäpäiviään Loch Broomissa, Skotlantissa. Perheen pojat olivat innostuneet uimisesta ja koira piti heille seuraa rannalla. Pian veljekset huomasivat, että rantaan jätetty kajakki oli viety ja koirakin näytti kadonneen.

Sitten pojat huomasivat, että kajakki oli lähtenyt ajelehtimaan merelle. Yllättäen perheen labradorinnoutaja istuskeli kyydissä. Metro-lehden mukaan pojat hyppäsivät soutuveneeseen ja lähtivät pelastamaan koiraansa. Toinen veljeksistä otti ajelehtivasta koirasta kuvan puhelimellaan.

Kuvien perusteella koira oli erittäin hämmentynyt tilanteesta. Se oli selvästi tajunnut ajautuneensa erikoiseen pinteeseen. Tarinalla on onnellinen loppu, sillä koira saatiin pian neuvokkaiden poikien ansiosta rantaan. Tilanteesta otetut kuvat ovat huvittava muisto pelastusoperaatiosta.