Unissakävelijä vaelsi kilometrejä – heräsi merestä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englannin rannikolla asusteleva Marie Lord koki kauhun hetkiä herätessään keskellä yötä merestä. 39-vuotias nainen oli saada paniikkikohtauksen, sillä hän ei tiennyt oli päätynyt mereen. Marie oli herännyt siihen, että hän maistoi suussaan suolaisen meriveden ja kylmyys valtasi vartalon.

Metro-lehden mukaan Weston-super-Mare-rannan kupeessa sijaitsevan hotellin työntekijä oli kuullut avunhuutoja rannalta. Lee Searle soitti hätänumeroon ja ilmoitti, että rannalla oli hätääntynyt nainen. Pelastuslaitos saapui pian paikalle ja Marie toimitettiin sairaalaan tarkastettavaksi.

Marie tajusi lopulta, että hän oli kävellyt rannalle unissaan. Erikoista tapauksessa on se, että naisella ei ole ollut taipumusta kävellä unissaan. Lordin mukaan hän oli varhaisessa nuoruudessaan unissakävelijä, mutta viimeisin yöllinen kävely on tapahtunut 13-vuotiaana. Marie toivoo hartaasti, ettei öisistä vaeltelemisista tule hänelle uudelleen tapaa.