Aikuiset testasivat vauvanruokia: ”Ei ihme, että vauvat sylkevät ruoan pois”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaupan hyllyissä valmiina löytyvistä purkitetuista vauvanruoista on varmasti yhtä monta mielipidettä kuin on vanhempaakin. Osa syöttää säännöllisesti vauvalleen valmiita vauvanruokia kun taas jotkut vanhemmat tekevät soseet ja muut ruoat.

BuzzFeedYellow julkaisi YouTubessa hauskan videon, jossa he laittoivat aikuiset maistamaan vauvanruokia. Moni alkoi heti maistelun alussa ihmettelemään, minkä vuoksi vauvoille ylipäätään tehdään niin omituisia makuyhdistelmiä, joita aikuisetkaan eivät ikinä söisi.

Monet soseista ovat jo väritykseltään todella epämiellyttäviä eivätkä ne herätä aikuisissakaan ruokahaluja. Yksi koemaistaja kommentoi ymmärtävänsä nyt paremmin sitä, minkä vuoksi vauvat aina sylkäisevät ruoan pois suustaan. Miehet eivät yleisesti pitäneet yhdestäkään vauvanruoasta, mutta yksi naispuolisista koemaistajista oli yllättävän paljon eri mieltä muiden kanssa kehuessaan ruokia.