Elokuva tekeillä? Skeittaava Bruce Willis pahoinpiteli kadulla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Toimintaelokuvista tunnettu näyttelijälegenda Bruce Willis on aiheuttanut ihmetystä Venice Beachilla, Kaliforniassa. 60-vuotias näyttelijä nimittäin teeskenteli pahoinpitelevänsä kadulla rantapummeja. Pian tempauksen jälkeen mies siirtyi skeittirampeille rullalaudan kanssa.

Splash
Splash

Kuten arvata saattaa, oli mies todennäköisesti kuvaamassa uutta elokuvaansa. Paparazzien ottamien kuvien perusteella näyttelijän toimia seurasi monihenkinen kuvausryhmä. Samaan aikaan Venice Beachilla nähtiin myös muita tunnettuja näyttelijöitä.

Daily Mail -lehden mukaan tilanteet vaikuttivat sen verran koomisilta, että elokuva tulee varmasti olemaan toimintakomedia. Toistaiseksi elokuvaprojektin nimi on pidetty salassa, tai sitten tuotantoyhtiö ei ole vielä päättänyt sitä. Bruce Willisin fanit ovat olleet ilahtuneita nähdessään suosikkinäyttelijänsä jälleen tositoimissa.

Splash
Splash
Splash
Splash