Foo Fighters -tähti katkaisi jalkansa – näin tyylikkäästi kulkee nyt!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin rockyhtyeisiin lukeutuva Foo Fighter on parhaillaan kiertueella Euroopassa, ja äskettäin yhtye esiintyi Göteborgissa ikävin seurauksin. Yhtyeen keulahahmo Dave Grohl putosi nimittäin esiintymislavalta ja hänen jalkansa murtui. Se ei kuitenkaan laulajan menoa hidastanut.

Kerroimme heti tuoreeltaan kuinka Grohl nousi lavalle vain pienen tauon jälkeen. Sittemmin yhtye on jo jatkanut kiertuettaan, ja Grohl esiintyi eräänlaisella valtaistuimella jalka paketissa. Nyt Dave Grohl kuvattiin Washingtonissa, jossa hän liikkui hieman omintakeisella tavalla. Hän oli nimittäin ottanut avukseen pienikokoisen ”polviskootterin”.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

Monkey Wrench -kappaleen aikana lavalta pudonnut Grohl makasi Göteborgin keikallaan jonkin aikaa maassa, kunnes hänet kannettiin takahuoneeseen. Hän kertoi yleisölle heti, että taisi loukkaantua putoamisessa. Monet pelkäsivät jo keikan keskeytyvän, mutta sitkeä rokkikukko palasi pian lavalle ja veti keikan loppuun istualtaan. Vammojen vakavuus selvisi vasta myöhemmin.

Amerikkalaismuusikko Dave Grohl tuli tunnetuksi 1990-luvun vaihteessa huippusuositun Nirvana-yhtyeen rumpalina. Yhtye hajosi vuonna 1994 Kurt Cobainin tehtyä itsemurhan, minkä jälkeen Grohl perusti uuden Foo Fighters -yhtyeensä. Edeltäjän tavoin myös Foo Fighters nauttii maailmanlaajuisesta suosiosta.

Foo Fighters -yhtyeen huhuttiin hajoavan vuonna 2012. Huhut osoittautuivat kuitenkin lopulta perättömiksi, ja bändin uusi Sonic Highways -levy julkaistiin marraskuussa 2014. Yhtye myös esitti Everlong-hittinsä The Late Show with David Letterman -ohjelman viimeisessä jaksossa aikaisemmin tässä kuussa.