Hugh Jackmanin vaimo: ”Työskentely Angelina Jolien kanssa kielletty”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hugh Jackmanin vaimo Deborra-Lee Furness on kieltänyt hänen miestään ottamasta vastaan roolia, jossa vastanäyttelijänä toimisi Angelina Jolie. Hugh on näytellyt monien kauniiden naisten kanssa, kuten Halle Berryn ja Nicole Kidmanin, mutta Jolie olisi vaimolle liikaa.

Aviopari istui alas The Today Show -ohjelman juontajan Lisa Wilkinsonin kanssa keskustellakseen heidän parisuhteestaan, pitkän avioliittonsa salaisuudesta ja lasten adoptoimisesta. Wilkonson kertoi pilke silmäkulmassaan, että on kertonut Hughin agentille miehen olevan kielletty ottamaan vastaa projekteja Angelina Jolien kanssa.

Pari edustaa mainiosti sitä, että Hollywoodissakin avioliitot voivat toimia. Hugh ja Deborra-Lee ovat olleet naimisissa jo 19 vuotta ja he kertoivat erään salaisuutensa pitkään avioliittoon. Avioparilla on sääntö, jonka mukaan he eivät ole ikinä yli kahta viikkoa poissa toistensa luota. Sääntö on toiminut hyvin eikä aviopari tee erillään pitkiä matkoja tai kuvausreissuja.