Kanye Westin Bohemian Rhapsodya verrataan nyt alkuperäiseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aika ajoin innokkaat karaokelaulajat tai artistit yrittävät ottaa haltuunsa isoja kappaleita esimerkiksi Whitney Houstonin tai Queenin tuotannosta. Poikkeuksellisen laajan ja upean äänen omistavien artistien kappaleiden tulkitseminen ei ole helppoa eikä se monesti päätykään hyvin.

Sorry….no contest: Kanye West vs. Freddie MercuryWant more of the best classic rock? >> Q1043.COM/LISTEN

Posted by Q104.3 FM on 29. kesäkuuta 2015

Kanye West teki taannoin saman virheen ja yritti esittää lavalla legendaarisen Queenin Bohemian Rhapsody -kappaleen. BBC-televisiokanavan julkaisemasta esityksestä tuli nopeasti nettihitti, jota ihasteltiin ja kauhisteltiin. Sittemmin Q104.3 FM -radiokanava julkaisi videon, jossa Kanyen esitystä verrataan Freddie Mercuryn esitykseen. Video on leikattu hauskasti niin, että Mercury näyttäisi aluksi arvostelevan Kanyen esitystä.

Freddie Mercuryn ja Kanye Westin lauluäänistä ei voi puhua samassa lauseessakaan, mikä on sanomattakin selvää miesartistien edustaen täysin erilaisia musiikkityylejä. Kanye West ottaa usein eri artistien kappaleista otteita omiin teoksiinsa, mutta Bohemian Rhapsodyn kohdalla kappaleen tulkitseminen jäi hieman vajaaksi Mercuryn lauluosuuksia esittäessä.