Floridalaismies väittää olevansa oikea Magic Mike: ”Channing Tatum on huijari!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Floridassa stripparina työskennellyt Michael Sorrentino on kohahduttanut paljastuksellaan, jonka mukaan hän on oikea ja alkuperäinen Magic Mike. Mies työskenteli aikoinaan Channing Tatumin kanssa stripparina ja miehen mukaan hän on Tatumin oppi-isä.

Daily Mail -lehden mukaan Michael otti Channingin siipiensä suojaan ja opetti hänelle kaiken, mitä hän tietää naisten viihdyttämisestä lavalla. Mies pitää Channing Tatumia huijarina, joka sisimmissään tietää kuka oikea Magic Mike on.

Tatum ja Sorrentino eivät ole enää missään väleissä. Michaelin mukaan Channing käänsi hänelle selkänsä, kun hän alkoi menestyä Hollywoodissa. Nyt Channing on tehnyt tiliä tarinalla, joka kertoo Sorrentinon elämästä.

Vaikka Michael Sorrentino istuu tällä hetkellä vankilassa suorittamassa tuomiotaan huumausainerikoksesta, on hän nähnyt Magic Mike elokuvan. Mies suunnittelee paluuta esiintymislavoille vapauduttuaan vankilasta, sillä hän haluaa ihmisten tapaavan aidon ja alkuperäisen Magic Miken.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat