Järjen riemuvoitto: Miehet räjäyttivät ilotulitteen autotallissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Dallasilaiset kaverukset olivat hankkineet kaupasta ilotulitteita itsenäisyyspäivän juhlia silmällä pitäen. Miehet eivät malttaneet kuitenkaan odottaa tulevia juhlia ja päättivät räjäyttää yhden raketeista etuajassa.

Yksi kaveruksista ehdotti, että raketti räjäyttettäisiin autotallissa. Ilmeisesti se oli myös muista hyvä idea, sillä miehet päätyivät suljettuun autotalliin ilotulitteen kanssa. Vaikka miehet olivat suojautuneet tempaukseensa kypäröillä, ei kenelläkään näyttänyt olevan esimerkiksi suojalaseja.

Daily Mail -lehden mukaan ilotulitekranaatin räjäyttämisestä vastannut yhdysvaltalaismies oli onneksi pukeunut ylleen kypärän lisäksi suojaliivit. Tempauksesta kuvattu video on julkaistu netissä. Vaikka miehet selvisivät tempustaan ehjin nahoin, olisi rytäkässä voinut käydä huonosti. On sanomattakin selvää, että näiden miesten temppuilusta ei kannata ottaa esimerkkiä.