Big Brother -kaunotar rannalla – palloili näyttävästi bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Spencer Prattin pikkusisko Stephanie Pratt on tehnyt itseään tutuksi julkisuudessa jo muutaman vuoden ajan. Isosiskonsa tapaan nainen on tuttu näky realitysarjoista, kuten The Hills, Made in Chelsea ja Celebrity Big Brother.

Realitykaunotar nähdään nyt pelaamassa rantalentopalloa – tietenkin rannalla. Meno oli niin vauhdikasta, että välillä Stephanie joutui käymään meren aalloissa viilentymässä.

Stephanie Pratt on nähty televisiossa muiden muassa The Hills ja I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here! -realitysarjoissa. Eläinsuojelujärjestö PETA on käyttänyt jo vuosien ajan kampanjoissaan alastomaksi riisuttuja julkkiskaunottaria, ja taannoin myös Pratt poseerasi nakukuvassa hyvän asian puolesta. Hänen lisäkseen kuvissa ovat riisuneet monet muutkin julkkiskaunottaret.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash