Cheek tekee näyttävän paluun! Stadionkeikka Blockfesteillä

Festarit · Stara.fi

Supersuosittu Cheek on Blockfest-tapahtuman etukäteen kovasti kohuttu lauantain päätähti. Hän esiintyy Tampereella Ratinan stadionilla 22. elokuuta. Maan merkittävin hiphop-alan tapahtuma laajentaa samalla festarialuettaan merkittävästi.

– Tulin yllättämään teidät, kun piti ilmeisesti ilmoittaa se Blockfest-homma. Odotittekste Eminemiä? Luulittekste, että Eminem kävelee tänne? No mä tulin paikkaamaan. Blockfesteillä esiinnytään tasan vuosi viime keikoista, Cheek kertoi YleX-kanavan suorassa lähetyksessä.

Cheek julkaisee samaan aikaan Blockfestien kanssa myös uuden Sä huudat -singlensä.

Toissapäivänä Blockfest keskeytti lipunmyyntinsä odottamaan Cheekin konsertin julkistamista. Lipunmyynti jatkuu torstaina huomenna aamuyhdeksältä. Aiemmin ostetut Blockfest-liput käyvät tapahtumaan sellaisenaan.

Ennen Cheekin jättikeikkaa Blockfest on julkistanut muhkean kattauksen tämän kesän esiintyjistään. Ulkomaisia pääesiintyjiä ovat Wiz Khalifa, T.I. ja Kid Ink. Kotimaisista tähdistä nousevat lavoille muun muassa Teflon Brothers, Aste, Raappana ja Nikke Ankara.