Lea Michelen uusi koti kuin palatsi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Lea Michelen poikaystävä ja Glee-sarjan vastanäyttelijä Cory Monteith menehtyi viime vuonna. Huumeita yliannostuksen nauttinut mies ehti seurustella kaunottaren kanssa parin vuoden ajan ennen traagista tapausta. Sittemmin Michele on jo palannut takaisin töihin.

Splash
Splash

Nyt Lea Michele on osoittanut, että televisiosarjoissa näyttelemisellä tienaa ruhtinaallisesti. Hän nimittäin osti Hollywood Hillsin luksusalueelta hulppean talon, jollaisesta suomalaistähdet voivat vain unelmoida. Neljän makuuhuoneen ja kylpyhuoneen talo maksoi lähes kolme miljoonaa dollaria. Palatsimaisen talon pihalla on suurikokoinen uima-allas, poreallas ja useita terasseja.

Lea Michele tunnetaan Rachel Berry -roolihahmostaan Glee-musikaalikomediassa. Hän asuu Hollywood-kodissaan Sheila-kissan ja Pearl-koiran kanssa. Michele syntyi alunperin Bronxissa, New Yorkissa italialaisamerikkalaiseen ja juutalaiseen perheeseen. Poikaystävänsä kuolemantapauksen jälkeen Lea Michele on purkanut suruaan työhön. Hän on samalla käynnistellyt musiikkiuraansa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash