Miami Vicen legendaarinen Ferrari Testarossa myynnissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi maailman legendaarisimmista poliisisarjoista oli 1980-luvulla jättisuosioon noussut Miami Vice, jossa etsivät Sonny Crockett ja Ricardo Tubbs jahtasivat huumepomoja ja muita rikollisia Miamin juppiteemaisissa maisemissa. Sarjassa nähtiin myös upea valkoinen Ferrari, joka on nyt myynnissä.

Nyt on aika kääriä pastelliväristen pikkutakkien hihat, sillä aito Miami Vicen Ferrari on tullut myyntiin. Sen uusi omistaja selviää Montereyssä 13. – 15. elokuuta järjestettävässä huutokaupassa, jossa auton hinnan odotetaan nousevan jopa 750.000 euroon.

390-hevosvoimaisen auton mittarissa on 16.124 mailia ja sitä on säilytetty Miami Vice -sarjan loppumisesta saakka varastossa. Itse Enzo Ferrari toimitti sarjan kuvauksiin henkilökohtaisesti kaksi Ferraria, joista nyt myynnissä oleva on toinen. Autot olivat alunperin mustia, mutta ne maalattiin valkoisiksi, jotta autot näkyisivät paremmin yökohtauksissa, Splash News kertoo.

Splash
Splash
Splash
Splash