Isosisko järkyttyi pahemman kerran – pikkuveli oksensi suuhun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jokainen vanhempi tietää, että sisarusten leikkiessä vauhdikkaasti liian mukavalta kuulostavat tilanteet ja äänekkäät naurahdukset päätyvät todella usein itkuun. Niin kävi tälläkin kertaa, kun pienemmällä sisaruksella kävi vahinko suoraan vanhemman suuhun.

YouTube-videolla isä kuulee makuuhuoneesta tyttärensä huutavan ja itkevän kovaan ääneen. Hän käy katsomassa, mitä parivaljakolle on oikein tapahtunut, ja löytää tytön huutamasta keuhkojensa kyllyydestä sängyllä.

Taaperoikäinen pikkuveli on oksentanut isosiskon suuhun ja katselee huutavaa siskoa ihmeissään. Isosisko itkee ja kirkuu sängyllä järkytyksestä kankeana niin, että vesi vuotaa tytön silmistä.

Isä patistaa tytön pesulle kylpyhuoneeseen, jossa tyttö järkyttyy vielä uudelleen nähdessään oksennuksessa olevat suupielensä peilistä. Ajatus oksennuksesta suussa on varmasti niin kuvottava, että tyttö ei osaa sen herättämiä tunteita muuten ilmaista kuin huutamalla.