Mitä ihmettä? James Bond -musikaali suunnitteilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Salainen agentti James Bond tekee tänä vuonna paluun valkokankaille. Marraskuussa ensi-iltansa saavan Spectre-elokuvan kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä. Elokuvasta on saatu jo esimakua kuvien ja teaser-trailerin muodossa.

James Bondin seikkaluja päästään pian seuraamaan myös yllättävässä muodossa. Legendaarisen Bond-tuottaja Harry Saltzmanin tytär, Merry Saltzman, suunnittelee 007-musikaalia. Playbill-sivuston mukaan esityksen musiikista vastaa countrysäveltäjä Jay Henry Weisz.

Suosikkivakoojan lisäksi musikaalin luvataan tuovan lavalle legendaarisia Bond-pahiksia ja uuden Bond-tytön. Esityksen ensi-iltaa suunnitellaan vuodelle 2017 tai 2018, ja sen paikkana tulee olemaan todennäköisesti joko New Yorkin Broadway tai Las Vegas.