Mies haki töitä pikaruokaravintolasta – sitten eräs asiakas huomasi lahjakkuuden

Viihdeuutiset · Annika Kela

Työttömän nuorukaisen elämä koki mullistavan muutoksen päivänä, jolloin hän oli päättänyt kysellä töitä läheisestä McDonalds-pikaruokaravintolasta. 16-vuotias Christopher Kellie oli astellut ravintolaan tiedustellakseen olisko heillä tarvetta ahkeralle nuorelle työntekijälle.

Ravintolassa sattui olemaan samaan aikaan mallitoimiston agentti, joka kiinnitti huomionsa reippaaseen ja oma-aloitteiseen nuorukaiseen. Sitten hän huomasi, että Christopherissä oli malliainesta. Daily Mail -lehden mukaan Kellie teki sinä päivänä työsopimuksen, muttei suinkaan ravintolan kanssa.

Colours Agency -mallitoimiston listoilla oleva Christopher on tehnyt suuren vaikutuksen muotimaailman vaikuttajiin. Mies on nyt 21-vuotias, mutta edelleen hän muistelee päivää, jolloin kaikki muuttui.

Miesmallina menestynyt Christopher haaveilee, että jonain päivänä hän voisi työskennellä muotitaloille kuten Versacelle, Tom Fordille ja Hugo Bossille. Mies kehoittaa ihmisiä unelmoimaan ja uskomaan itseensä, sillä kohtalo voi puuttua peliin hetkenä minä hyvänsä. Hänen kohdallaan unelmat toteutuivat hetkenä, jolloin hän sitä vähiten odotti.

@danieljaems

Kuva, jonka Christopher Kellie (@christopherkellie) julkaisi

@danieljaems

Kuva, jonka Christopher Kellie (@christopherkellie) julkaisi

I'm on a jet ski wave, sneak to the bo! Amazing styling all day from the fellow Glaswegian! @alisonfcarmichael

Kuva, jonka Christopher Kellie (@christopherkellie) julkaisi