Lentomatkailun tulevaisuus? Matkustajat kuin sillit suolassa

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Lentomatkustamisen suosio on kasvanut tasaisesti jo vuosikymmenien ajan, ja kehitys matkustamoissa ei ole ollut kovinkaan suurta. Erilaisia ideoita tehokkuuden parantamiseksi on esitetty kuitenkin lukuisia, mutta tuorein niistä on yksi erikoisimmista.

lentokone10072015

Ranskalainen Zodiac Seats on julkistanut Economy Class Cabin Hexagon -nimisen suunnitelmansa tulevaisuuden turistiluokasta. Konseptin mukaan matkustamoihin saataisiin jatkossa mahdutettua huomattavasti nykyistä enemmän matkustajia, mutta samalla tila olisi luonnollisesti merkittävästi ahtaampi. Suunnitelmassa ihmiset istuisivat limittäin siten, että joka toinen olisi kasvot menosuuntaan ja toisin päin.

Toivottavasti suunnitelma ei toteudu ainakaan kovin pian.