Nicolas Cage oli melkein Teräsmies – tältä hän olisi näyttänyt!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen pitkän linjan näyttelijä Nicolas Cage on esiintynyt uransa aikana yli 70 elokuvassa. Mukaan mahtuu myös lukuisia erikoisia rooleja ja runsaasti omintakeista näyttelemistyyliä, minkä myötä hänestä on tullut nykyään myös suosittu internet-meemien aihe.

Monille saattaa tulla yllätyksenä, että Nicolas Cagen oli määrä näytellä 90-luvulla Teräsmiestä. Mies oli kiinnitetty päärooliin ohjaaja Tim Burtonin Superman Lives -elokuvaan. Elokuva ei koskaan valmistunut, mutta sen hämmästyttäviä tuotantovaiheita päästään seuraamaan tuoreessa The Death of Superman Lives: What Happened? -dokumentissa.

Youtubessa on nyt julkaistu vuonna 1997 kuvattua Superman Lives -elokuvan testimateriaalia. Videolla pitkät hiukset kasvattanut Nicolas Cage poseeraa muovisen näköisessä sinisessä Teräsmiehen puvussa. On vaikeaa sanoa, olisiko valmis elokuva ollut hyvä, mutta ainakin se olisi videon perusteella tarjonnut katsojille tahatonta huumoria.