Gemma Atkinsonista tuli upea fitness-kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja näyttelijätär Gemma Atkinson on noussut kotimaassaan tunnetuksi erityisesti suositun Hollyoaks-saippuasarjan kautta. Viime aikoina tähti on innostunut fitness-elämäntyylistä ja esittellyt usein treenaamisen tuloksia.

Gemma on parhaillaan lomailemassa Kuubassa, jossa hän esitteli upeaa vartaloaan valokuvaajille rannalla. Hän on saanut kovasti kiitosta vartalostaan, koska se ei edusta langanlaihaa tai anorektista kauneuskäsitystä.

30-vuotias Gemma Atkinson toimii urheilumerkki USA Pron mainoskasvona. Hyväntekeväisyyttä harrastava Gemma on tehnyt myös mallintöitä ja poseerannut kansikuvissa monissa lehdissä, kuten FHM, Maxim, Arena, Zoo Weekly ja Nuts. Neito oli aiemmin kihloissa Marcus Bentin kanssa, mutta pari on jo eronnut. Nykyisin Atkinson seurustelee Liam Richardsin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash