Minipossu laittaa itsensä satimeen – Siperia ei opettanut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni ruoalle ja herkuille perso lemmikki ei voi vastustaa kiusausta, kun niiden nenään tulvii jokin maukkaan ruoan tuoksu. Monien kissojen ja koirien on nähty omistajien salaa kuvaamilla videoilla menevän äärimmäisyyksiin saadakseen pöydältä jonkin maistuvan suupalan.

Nyt YouTube-videolla nähdään hellyttävä musta minipossu, joka saa itsensä jumiin kerta toisensa jälkeen eikä ota opikseen, koska menee itsepäisesti hyvien tuoksujen perässä mitä pienemmistäkin raoista. Otis-niminen minipossu ahtaa itsensä pienestä koiranluukusta talon sisältä autotalliin vaikka luukusta läpipääseminen on joka kerta työn ja tuskan takana.

Otis-minipossun omistaja on kuvannut Otista, kun hän on kuullut possun tulevan takaisin sisälle luukun kautta. Otis saa luukusta läpi päänsä ja etusorkat, mutta jää pulleasta keskivartalostaan pahasti kiinni. Siitä seuraakin iso ähkiminen ja puhkuminen, kunnes Otis saa itsensä toiselle puolelle.