Pesukarhu kuoli – kukaan ei osannut odottaa mitä siitä seuraisi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Toronton esikaupunkialueelle eksynyt pesukarhu oli jäänyt auton alle. Eläin ei selvinnyt tilanteesta ja se menehtyi pian törmäyksen jälkeen tien viereen. Pesukarhun ruhon nähnyt ohikulkija piti näkyä surullisena ja hän päätti kunnioittaa eläimen muistoa.

Pesukarhun viereen jätetty muistokirjoitus ei jäänut muilta ohikulkijoilta huomaamatta ja muutkin päättivät osoittaa kunnoituksensa pesukarhulle. Metro-lehden mukaan iltaan mennessä pesukarhun viereen oli tuotu kukkia, valokuvia ja muistokirjoituksia.

Illan hämärtäessä ruhon viereen oli myös ilmestynyt kynttilöitä. Kanadalaiset ovat olleet tempauksesta huvittuneita ja kuvat pesukarhusta ovat lähteneet leviämään sosiaalisessa mediassa. Tempauksen yllättävä suosio on osoitus kanadalaisten omaperäisestä huumorintajusta.

Raccoon update: he's still here. People have set up a memorial, some leaving farewell messages.

Kuva, jonka Emily Taylor (@emilyjs5) julkaisi

Toronto wildlife.

Kuva, jonka Emily Taylor (@emilyjs5) julkaisi