Robin Williamsin muistoksi nimikkotunneli Kaliforniaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rakastettu näyttelijä ja koomikko Robin Williams menehtyi vuonna 2014. Uutinen tuli monille suurena järkytyksenä. Mies nimittäin muistetaan pääasiassa hyväntuulisista komediaelokuvista, vaikka hän teki myös vakavampia rooleja.

Kalifornian senaatti on päättänyt nimetä Pohjois-Kaliforniassa sijaitsevan Waldo-tunnelin uudelleen Robin Williamsin mukaan. Kalifornian Tiburonissa asuva tähti ajoi usein sateenkaarikuviosta tunnetun tunnelin läpi vieraillakseen San Franciscossa.

– Robin Williams oli San Franciscon satama-alueella sijaitsevan North Bayn yhteisön ystävä. Hän ilmaantui usein etukäteen ilmoittamatta 142 Throckmorton Theatren komediailtoihin. Niissä hän kannusti nuoria, orastavia koomikkoja, senaatin päätöslauselmassa kuvaillaan Buzzfeedin mukaan.

Idea tunnelin uudelleennimeämisestä syntyi pian Robin Williamsin kuoleman jälkeen. Asiaa puoltava adressi keräsi yli 60.000 ihmisen allekirjoitukset.