Syyllisemmän näköistä koiraa saa hakea – emäntäkin ihmeissään

Viihdeuutiset · Annika Kela

Koiran epäilyttävä käytös oli alkanut ihmetyttää koiranomistajaa. Hän huomasi, että koiralla oli jotain selvästi jotain tunnustettavaa, mutta hän ei tiennyt mitä se oli. Omistaja on kuvannut hauskan kotivideon koiransa syyllisestä ilmeestä.

Mysteeri alkoi viimein valjeta, kun omistaja pyysi koiraa tulemaan hänen kanssaan yläkertaan. Koira ilmaisi syyllisellä ilmeellään, että se ei halunnut tulla omistajan mukaan. Yläkerrassa odotti todennäköisesti todisteita siitä, että koira oli tehnyt jotain luvatonta.

Omistaja ei missään vaiheessa syyllistänyt koiraansa, vaan hän kyseli kevyellä äänensävyllä oliko koira tehnyt jotain. Lopulta hännänheiluttaja livahti alakerran rappusia alas. Se tiesi, että se oli pian jäämässä kiinni koiruuksistaan. Koiranomistajan videosta ei kuitenkaan selvinnyt mitä koira oli tehnyt.