Perheriita vetämättömästä vessasta – kissa paljastui syylliseksi!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kalifornialaisperheen jäsenien välejä oli pitkään hiertänyt riita, joka koski vetämätöntä vessanpönttöä. Jokaisesta perheenjäsenestä oli ällöttävää, että joku heistä kävi tarpeillaan vessassa, eikä vetänyt pönttöä sen jälkeen.

Syyttely ei tuottanut tulosta, sillä kukaan ei myöntänyt syyllistyneensä vastenmieliseen toimintaan. Mielenrauhan toivossa isä lopulta asensi vessaan piilokameran. Metro-lehden mukaan mies oli alkanut epäillä teosta kissaa, sillä sen hiekkalaatikko oli pysynyt pitkiä aikoja lähes käyttämättömänä.

Mies sai lopulta vahvistuksen epäilyksilleen, sillä video paljastaa, että kissa oli käynyt tarpeillaan vessanpöntöllä. Videon nähneet ovat epäilleet, että joku perheessä on opettanut kissan käymään vessanpöntöllä. Monen mielestä on myös ollut sopimatonta, että isä oli pitänyt hyvänä ideana asentaa piilokameran vessaan. Joka tapauksessa mysteeri ratkesi ja syyllinen oli kissa.